Skötselråd för parkettgolv

Vi hjälper med med alla typer av golvjobb.
Man is installing new flooring

Skötselråd för parkettgolv

vParkettgolv är ett vackert och tidlöst golvalternativ som kan vara ett utmärkt val för alla hem. Men precis som alla andra typer av golv kräver parkettgolv särskild skötsel och underhåll för att de ska se bäst ut. Här är några tips för att ta hand om dina parkettgolv:

1. Dammsug regelbundet: Dammsugning regelbundet hjälper till att hålla ditt parkettgolv fritt från smuts och skräp som kan repa och skada ytan. Se till att använda en dammsugare med ett tillbehör som är speciellt utformat för trägolv.

2. Använd rätt rengöringsmedel: Undvik att använda rengöringsmedel, oljor och vaxer på ditt parkettgolv eftersom dessa kan skada finishen. Använd istället en fuktig mopp och ett specialiserat rengöringsmedel för trägolv.

3. Undvik fukt: Parkettgolv är benägna att vridas och bucklas om de utsätts för mycket fukt. Se till att hålla rummet välventilerat och undvik att använda ångtvätt på golvet.

4. Skydda från möbler: Placera möbelkuddar eller filtskydd på fötterna på stolar och bord för att undvika repor.

GRATIS OFFERT

Kontakta oss för din Golvläggning i Stockholm

Om du letar efter professionell Golvläggning i Stockholm, då har du kommit till rätt plats. Vårt erfarna team av golvslipare är experter på området och kan ge en jämn, professionell finish till ditt golv. Vi använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa ett perfekt resultat varje gång, och våra priser är konkurrenskraftiga.

Våra tjänster inkluderar dammfri slipning, färgning, tätning, vaxning och mer. Vi förstår att ditt hem är viktigt för dig och vi tar största möjliga omsorg när det kommer till slipning och efterbehandling av ditt golv. Vi använder ett kraftfullt vakuumsystem för att fånga upp eventuellt damm, vilket säkerställer att ditt hem förblir rent och säkert under processen.

Om du vill veta mer om våra Golvläggning i Stockholm, tveka inte att höra av dig. Vi svarar gärna på alla frågor du kan ha och ger en kostnadsfri och oförpliktande offert. Kontakta oss

KONTAKTA OSS

Vi är baserade i Stockholm

Ni finner oss i Stockholm

GRATIS OFFERT
Få en kostnadsfri offert
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom några dagar.