Tjänster

Här finner du några av våra andra tjänster.

Här är det vi kan hjälpa dig med

Vi kan hjälpa dig med dessa eltjänster, och mycket mer.

Installation av parkettgolv

Parkettgolv är ett unikt och tidlöst sätt att uppgradera vilket rum som helst i ditt hem. Som golvläggare i Stockholm är vi specialiserade på att tillhandahålla ett komplett utbud av tjänster för parkettgolv, från design och installation till lackering och underhåll.

Vårt team av erfarna proffs kan hjälpa dig att välja den perfekta parkett-designen, oavsett om det är ett klassiskt fiskbensmönster, en geometrisk layout eller ett mer invecklat mönster. Vi erbjuder ett brett urval av träslag, från valnöt och körsbär till ek och lönn, samt en mängd olika betsar och ytbehandlingar att välja mellan.

Vi har expertis för att lägga parkettgolv snabbt och noggrant, med hänsyn till eventuella befintliga undergolv och se till att alla mått är exakta. Vårt erfarna team är också högutbildade i att lackera parkettgolv, så att dina golv ser ut som nya igen. Med våra underhållstjänster kan vi hjälpa till att hålla ditt parkettgolv snyggt.

Installation av fiskbensparkett:

Fiskbensparkett är ett idealiskt val för kunder som vill lägga till karaktär och stil till ett rum. Denna typ av golv är också extremt hållbart, vilket gör det till ett utmärkt val för alla områden med hög trafik. Detta golv kan också anpassas för att passa alla storlekar på rummet, vilket gör att kunderna kan få exakt det utseende de önskar.

Förutom att vara ett utmärkt val för alla hem eller företag, är Fiskbensparkett också lätt att underhålla och rengöra. Delarna är också designade för att passa ihop perfekt, vilket minskar behovet av injekteringsbruk eller andra installationsmaterial. Detta gör installation och underhåll av detta golv till en lek.

Om du letar efter en iögonfallande och unik golvlösning är Fiskbensparkett från ditt lokala golvföretag det perfekta valet. Denna typ av golv kommer att ge karaktär och stil till alla rum, samtidigt som de är extremt hållbara. Dessutom gör den enkla installationen och underhållet det till ett idealiskt val för alla hem eller företag.

Golvslipning

Många golvföretag erbjuder denna tjänst till sina kunder som en del av en komplett golvinstallation eller renoveringspaket. Golvslipning hjälper till att se till att ett golv ser snyggast ut i många år framöver. Denna tjänst kan också bidra till att förlänga livslängden på ett golv genom att skapa en slät yta som är lättare att rengöra och underhålla.

Golvslipning är en specialiserad tjänst som kräver rätt utrustning och expertis för att få jobbet gjort korrekt. Den här tjänsten kan bidra till att ett golv ser utmärkt ut och håller i många år framöver. Vi på Wonderfloor som erbjuder denna tjänst kommer att kunna tillhandahålla nödvändiga verktyg och kunskaper för att säkerställa att jobbet utförs korrekt.

Golvläggning

När det kommer till att lägga nytt golv är det första steget att välja material. Baserat på kundens preferenser, budget och behov kommer vi att kunna rekommendera den bästa typen av golv för utrymmet. När materialet är valt kommer våra golvläggare att mäta rummet och beställa nödvändiga material. Nästa steg är att förbereda undergolvet ordentligt. Detta inkluderar att ta bort det befintliga golvet och se till att undergolvet är rent och plant. Detta är ett avgörande steg, eftersom ett ordentligt undergolv behövs för att säkerställa att det nya golvet läggs korrekt och ser bra ut.

När undergolvet är förberett kommer vi att börja lägga det nya golvet. Detta innebär att applicera lim, sprida materialet och sedan trimma det för att passa rummet. Beroende på material kan golvet behöva slipas